maanantai 14. syyskuuta 2015

Ensimmäiset fimoilut

Heips!
Fimoiluni sai alkunsa eräs sunnuntaiaamu n. kuukausi sitten, kun heräsin avopuolisoani aikaisemmin. Otin kännykän sänkyyn ja meinasin ruveta selailemaan nettiä, jotten herätä häntä turhaan vielä niin aikaisin.
Miulla oli jäänyt askarteluliikkeen nettisivut auki ja näin ollen rupesin niitä selailemaan.
Englanninlakut oli ihan ensimmäinen kokeiluni fimomassalla.
Fimo massoja hetken tutkittuani tuli kiire selvittää, että onhan tämä kyseinen liike sunnuntaina auki ja miten, jotta saisin heti massoja.

Kohta aamupalat syötyä piti lähteä ostelemaan massoja.
Siitä se fimoilu sitten lähti ja intoa riitti viikolle joka päiväksi. Askarteluliikkeessäkin tuli vierailtua varmaan joka päivä alkuun, kun piti saada lisää erivärisiä massoja ja uusia tarvikkeita.

Olen tehnyt tähän mennessä erilaisia fimoja mm. eläimiä, leivoksia, koruja, avainnauhoja, avaimenperiä ja erinäisiä lahjoja. Olen itse opetellut miten massoilla tehdään ja en tiedä sen enempään oikeista ”tekniikoista” tms. Sen huomion tein heti parin kerran jälkeen jo, että käsi nopeasti harjaantui tuohonkin hommaan. Työt pienenivät kerta kerralta ja värit eivät enää sotkeudu toisiinsa jne.


Teen fimoja silloin kun huvittaa välillä päivittäin, välillä viikon tai kuuden välein. Tulen laittamaan töistäni kuvia tänne blogiin satunnaisesti.

Kakkupalat, ensimmäisestä kokeilu kerrasta myös ja sen on näköisetkin :D
-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti