maanantai 7. elokuuta 2017

Terassin katos

Moi!
Kesällä ei ole paljoa tullut ihan käsitöitä tehtyä. Lähinnä tullut pihalla tehtyä kaikkia pihahommia ja joitain pieniä yksittäisiä käsitöitä. Viimeisimmäksi tuli maalattua terassin ja etukuistin kaiteet ja öljyttyä "lattiat". Venettä ollaan kanssa käyty kunnostamassa. Niin ja "uudet" ruokapöydän tuolit ovat nyt työnalla..

Terassille tehtiin valokate katos jo jokin aika sitten. Samalla myös laitettiin rimat terassin alalaitaan, niin ei näy hassusti sinne alle.
Puoliso ja iskä katoksen yhtenä lauantaina teki. On se aika käytännöllinen näillä suomen ilmoilla. Nyt ei pieni vesisade meinaa mitään. 
Jotain tänne blogiinkin välillä, niin tässä on terassista ja sen katoksesta kuvia :D

Yrttilava.
-Satu

2 kommenttia:

  1. Tuo terassin katos näyttääkin hyvältä, ilmeisesti ihan siis muovilevy laitettu? Meidän terassin rakentaminen alkaa keväällä, ja mietitty myös vaihtoehtoja. Tuo valokate on kyllä hyvä, niin se ei tuo semmoista pimeää tunnelmaa terassille.

    VastaaPoista
  2. Näyttää hyvältä. Meillä oli myös suunnitelmissa tehdä jonkinlainen terassin katos, mutta uskon että päädymme markiisiin. Täytyy vielä vaihtoehtoja katsella, ja miehen kanssa keskustella asiasta. Olisi mukava saada terassi kokonaan valmiiksi kesään mennessä. https://www.kaihdinasennus.com/markiisit

    VastaaPoista