torstai 15. syyskuuta 2016

Keinutuoli ja rahi

Heips!
Kesä oli ja meni. Mitä kesällä sain tehtyä käsitöitä, jäi aika vähäiseksi tai ainakin ne kävivät sen verran huomaamattomasti, ettei niitä enää edes muista. :D Nyt yritän taas tsempata ;)

Tässä yksi kesän projekteista mieheni kanssa, seuraavassa postauksessa vähän toisesta.
Saimme vanhan keinutuolin ja se oli kokenut jo vähän kovia. Selkänojan kaksi puolaa oli katki ja tuoliin oli isketty eräskin naula pitämään sen kasassa.
Purimme tuolin aika pitkälti osiin ja hioimme sen. Puolat laitettiin kuntoon.
Seuraavaksi tuoli kasattiin ja sitten vaan uutta maalia pintaan. 
Unohdin tietenkin ottaa ennen ja jälkeen kuvia, sekä tekovaiheista. No tässä valmis tuoli :)


Ostin kesällä kirppikseltä hirveän värisen rahin. Ajattelin, että virkkaan sille uuden päällisen niin se kelpaa meille oikein hyvin.
Se kävikin hyvin yhteen keinutuolin kanssa, jalkoja voi lepuuttaa siinäkin istuessa rahilla.


Rahi.
Keinutuoli ja rahi.
-Satu


5 kommenttia:

 1. Eiii, miksi peitit tuon ihanan rahin! ♥ Fimoilupostauksia on ainakin täällä kovasti jo odotettu. :)

  VastaaPoista
 2. Hah, no se ei oo ihan meijän värinen :D Nyt käy meille vähän paremmin.
  Oon fimoja tässä päässäni jo pyöritelly, mut käsii asti ei oo päätynyt. Mie en oikein tiedä mitä niistä tekisin, pitäis keksii jotain uutta. Ideoita otetaan vastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööh, mä olisin niin tykännyt tuosta hempeästä. ^^ Mutta oot sä kyllä taitavasti virkannut tuon päällisenkin, ei sillä, ja kätevästi teit rahista teidän näköisen. :)

   Jahast, täältä tulee. :D Tietenkin jotain syksyistä; ruskalehtiä, sieniä, siilejä, kettuja yms. ihanaa. Vai pitäisköhän jo aloitella joulumassailuja...

   Poista
  2. Okei! Voin paljastaa, että just lakkailin fimoja mitä tein! :D Ei nyt sit malttanu olla tekemättä, vaik ei oikei tiedä mitä tekee.
   Mietin ihan samoja aiheita, mut sit tuli se, et oon tehny jo suuriman osan. Et teenkö sit vaa samoja, no kuhan nyt jotain sais aikaseks :D
   Kiitos vinkeistä!

   Poista
  3. Apuva, olitpas nopea! Jännityksellä odotan jo, mitä siellä on syntynyt. ^^

   Voi hitsi, ootko sä jo kaikkea kerennyt tehdä... No noitahan voi keksiä kyllä loputtomiin ja sä kun vielä osaat toteuttaakin niitä, taivas on vaan rajana. ♥

   Poista